maanantai 13. kesäkuuta 2011

Saksassa

Reilun päivän laivamatkustamisen jälkeen ollaan nyt Saksassa hotellissamme Lübeckin lähistöllä. Itse laivamatka sujui aika kivuttomasti television (Discovery channel) ja kirjojen avulla. Laiva saapui perille 20.30 paikallista aikaa joten tänään ei oikeastaan ollut enää muuta tehtävissä kuin kirjautua sisään hotelliin.

Tekniikkamurheet ovat varjostaneet hieman tätä päivää. Ensin ajeltiin sokkona ties minne ekat 20 minuuttia laivasta poistuttuamme kun navigaattori ei suostunut ymmärtämään, ettemme ole enää Suomessa. Nuoli liikkui kyllä ihan hyvin kartalla, mutta tuo kartta oli itäisen Helsingin. Kun navigaattori vihdoin tajusi, ettemme enää ole Suomessa niin sillä meni vielä tovi päättäessä missä päin Saksaa olemme. No, tuli se vihdoin järkiinsä. Sitten etsimään hotellia. Voisi tietty olettaa, että Ahrensboeker strasse on vain toinen kirjoitusmuoto Ahrensböker strasselle, mutta näin ei suinkaan ole. Sinänsä hieno idea laittaa kaksi noin samantapaista nimeä samaan pikkukylään. Onneksi sijaitsevat suht lähellä toisiaan. Päästyämme hotellille tajusin, että läppärin virtajohto jäi tietysti sinne laivaan. Noh, akkua on vielä reilu tunti jäljellä, täytyy lähipäivinä löytää jostain uusi johto tilalle. Hetkeä myöhemmin muistin, että toisen kameran usb-piuha jäi kotiin. Semmonenkin pitänee siis hommata.

Huomiseksi on siis tiedossa hieman Lübeckin ihmettelyä aamupäivällä, piuhojen metsästämistä Mediamarkteista tms ja siirtyminen Wolfsburgin suunnalle illaksi (ylihuomisen kohde). Nyt lienee parempi pistää tämä toosa kiinni ja säästää vähän akkua pahan paikan varalle. Laivalla ei oikein ollut mitään ihmeellistä kuvattavaa, joten pelkkää tekstiä tänään.

//Edvin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti