tiistai 16. kesäkuuta 2009

Museokierroksen jälkipyykki

Tjoo... Edvin meni vihdoinkin pesemään jalkojaan ja mun pitää kuulemma sillä aikaa kertoa teille, mitä meille kuuluu.

Kuten Edvin jo mainitsikin, ollaan tosiaan Münchenissä ja kierretty kaupunkia urakalla. Tänään ollaan kävelty varmaan 9 tuntia yhteensä, siitä suurin osa kylläkin sisällä VALTAVAN kokoisissa museoissa. Sitten piti luovuttaa, kun jalat alkoi väsyä. Edvin tosin aloitti jo tämän päivän rakko jalassaan. Ironista, mutta totta näin kävi jo ennen kuin varsinainen vaellusosuus retkestä ehti alkaa. Syynä siis se, että se ajoi eilen tänne jotain 850 kilsaa iloisena motareiden vapaista nopeuksista ja sai sitten rakon kaasujalan kantapäähän :D

Päivän yllätys on ollut, että BMW-landiassa meni vaan 2,5 tuntia. Henk.koht. olin kuvitellut, että seuralaiseni päättäisi jäädä sinne koko päiväksi. Alunperin mä suunnittelin, että meen itse eläintarhaan tai jonnekin, jos/KUN se viihtyy siellä minun kyllästymiseeen asti. Mutta eipäs sitten tarvinnutkaan lähteä evakkoon sieltä - mikä on siinä mielessä tietty hyvä, kun München on kuulemma Saksan kallein ostoskaupunki. Mikä varmaankin pitää paikkansa, koska ei olla nähty kuin erilaisia varsin hintavan näköisiä erikoisliikkeitä. Yhessäkin putiikissa oli varmaan satoja erilaisia kravatteja, hinnat 70-200 euroa/kpl. Siinä olikin sitten lappu ovessa, että heillä ei ole ketään myymälässä päivystämässä tyhjän panttina, jos haluaa ostaa jotain, pitää eka tilata sinne myyjä puhelinsoitolla.

Huomenna ois tarkoitus lähteä seikkailemaan kohti Itävaltaa. Ihan aluksi otetaan matkan toinen BMW-kohde, jonkun bemaristiunionin "virallinen" dynaaminen ajoreitti. Edvinin mielestä se on ehdottomasti koettava.. Oma ehdotukseni oli maisemareitti, mutta sitten me päätettiin yhdistää näkemyksemme ja lopputulos tästä projektista selviää sitten huomenna. Todennäköisesti poukkoillaan edestakaisin ympäri Etelä-Saksaa. Mutta mehän ollaan lomalla, joten ei sen niin väliä :) Eilenkin katteltiin koko päivä söpöjä saksalaisia pikkukyliä korkeakattoisine taloineen ja viinitarhoineen, vaikkei poistuttu autosta muuten kuin syömään huoltoasemavoileipiä.

Ikävää on mielestäni tällä hetkellä ainoastaan se, että München on liki ainoita kaupunkeja koko reissun varrella, joissa Lonely Planetin (Elssin kaikkitietävä Matkanteon jumala, heh) mukaan on itsepalvelupesula. Tossa se nyt ois, toisella puolella katua. Eikä meillä ole vielä käytännössä mitään pestävää, kun ollaan oltu vasta 2 päivää reissussa. Pöh.

Elssi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti